Despre Iris AG

Broker de Asigurari - Pitesti, Arges

  • B-dul I.C. Bratianu, Nr. 24, Et. 4, Cam. 7, Pitesti, Arges (Proiect Arges), RO-110004
  • iris@asigurador.ro
  • (+40) 724 259 816 / (+40) 722 509 937
  • (+40) 348 418 111

25+ de ani de experienta a echipei

99% grad de retentie a asiguratilor

100+ produse de asigurare

15+ companii de asigurare reprezentate de Iris AG

Experienta vasta

Cu o vasta experienta, Iris AG, este o afacere de succes a unei familii, care profeseaza din anul 1992 ca broker asigurari in Pitesti si ofera un concept de servicii in domeniul asigurarilor, bazat pe profesionalism, seriozitate si orientare catre client.

Iris AG Broker de Asigurare SRL a fost infiintata in anul 2014 cu sediul in Pitesti, a primit Decizia de functionare nr. 1942 din partea Autoritatii de Supraveghere Financiara si a fost inregistrata in Registrul Brokerilor sub numarul RBK - 778.

Servicii de calitate si profesionalism

Iris AG Broker de Asigurare inseamna totodată servicii de calitate in caz de dauna, care insotesc si completeaza achizitia de asigurari de toate tipurile pe care clientii nostri le fac prin intermediul nostru.

Experienta noastra acumulata de-a lungul anilor in domeniul asigurarilor, ne recomanda ca parteneri credibili in business-ul ce il conducem. Alege un broker asigurari in functie de calitatea serviciilor.

Promptitudine si diversitate

Cele peste 100 de produse de asigurare din portofoliul nostru sunt oferite la cerere, dupa acceptarea clauzelor contractuale, in cel mai scurt timp.

Pe langa consiliere si consultanta, serviciile de intermediere si asistenta in caz de dauna, transforma vizita la Iris AG Broker de Asigurare in Pitesti, intr-o invitatie de a reveni oricand intr-un mediu prietenos, atent si flexibil, dedicat planurilor celor care se gandesc la ziua de maine, printr-o Asigurare personalizata.

TOP