Termeni si conditii

1. Condiții

Prin accesarea acestui web site, sunteti de acord sa respectați termenii si conditiile de utilizare, toate legile sau reglementarile aplicabile și ca sunteți responsabil pentru conformitatea cu orice legi aplicabile.

Daca nu sunteți de acord cu oricare dintre acești termeni, va sunt interzise utilizarea sau accesarea acestui site.  Materialele continute in acest site sunt protejate prin dreptul marcilor de autor aplicabile.

Prezentul site este un serviciu furnizat de IRIS AG Broker de Asigurare S.R.L., in calitate de broker de asigurare inmatriculat la Autoritatea de Supraveghere Financiara (ASF) cu nr. RBK – 778 si autorizatat prin Decizia ASF nr. 1942/ 09.12.2014.

2. Servicii oferite

Declaram ca informațiile solicitate de pe web site-ul nostru, sub utilizate pentru calcularea unor oferte de asigurare, sub rezerva transmiteri corecte a informatiilor solicitate.

Ofertele noastre de asigurare sunt transmise cu titlu gratuit fara obligatii de natura financiara, iar in cazul acceptarii ofertelor de asigurare, sunteti de acord si imputerniciti/ mandatati societatea IRIS AG Broker de Asigurare, ca in baza Legii 32/ 2000, prin reprezentanţii sai oficiali, sa negocieze, sa încheie contracte de asigurare si sa va acorde asistenţa înainte şi pe durata derularii contractelor ori în legatura cu regularizarea daunelor.

Va rugam sa faceți numai cereri de oferta serioase și sa transmiteti numai date corecte si reale solicitate prin formularele web site-ului. Fara completarea adresei de email, numarului de telefon, nume si prenume, nu este posibila accesarea nici unui formular de cerere de oferta.

3. Compararea ofertelor

Ofertele de asigurare comunicate sunt valabile o perioada limitata de timp si se completeaza cu orice alte termene si explicatii specifice conditiilor de asigurare ale companiilor de asigurare furnizoare a ofertelor, functie de produsul solicitat.

Ofertele de asigurare pot fi orientative, primele si sumele de asigurare finale fiind asumate numai dupa parcurgerea tuturor pasilor de subscriere si dupa caz, efectuarea inspectiilor de risc.

Ofertele de asigurare comunicate de IRIS AG Broker de Asigurare, au caracter confidential, sunt destinate doar persoanei vizate proprietara a datelor personale furnizate si nu pot fi comunicate/ transmise unor terte personane.

Subliniem în mod expres ca informațiile de pe site-ul nostru sau ofertele transmise, nu pot fi considerate drept polite de asigurare sau acceptare de cuprindere in asigurare.

4. Clauza limitativa de utilizare

Continutul din paginile web site-ului este proprietatea IRIS AG Broker de Asigurare S.R.L.. Continutul paginilor nu poate fi copiat, reprodus, transferat, incarcat, publicat sau distribuit in orice mod fara a obtine in prealabil acordul scris al IRIS AG Broker de Asigurare, exceptie facand posibilitatea de a tipari extrase/ formulare din paginile acestui site doar pentru uz personal.

IRIS AG Broker de Asigurare nu garanteaza cu privire la exactitatea, rezultatele probabile, sau fiabilitatea de utilizare a materialelor/ formularelor de pe site-ul sau de internet.

5. Dreptul de utilizare

Se acorda permisiunea de a descarca temporar materiale/ formulare de pe web site-ul IRIS AG Broker de Asigurare, doar pentru uzul personal, iar utilizarea temporara a materialelor/ formularelor nu reprezinta un transfer al dreptului de proprietate sau comercializare a acestora catre terti, fiind interzis sa:

- modificati sau copiati materialele/ formularele; utilizati materialele/ formularele pentru orice alt scop comercial; eliminati simbolurile drepturilor de autor din materiale/ formulare descarcate de web site-ul IRIS AG Broker de Asigurare; transferati materialele catre o alta persoana sau pe un alt server.

Dreptul de utilizare a materialelor/ formularelor accesate prin web site-ul IRIS AG Broker de Asigurare, înceteaza automat daca încalcați oricare dintre aceste restricții. Dupa terminarea vizualizarii materialelor/ formularelor sau la încetarea drepturilor de utilizare, trebuie sa distrugeti orice materiale descarcate de pe site aflate în posesia dumneavoastra, atat în format electronic sau tiparit.

6. Revizii si Erata

Materialele care apar pe web site-ul IRIS AG Broker de Asigurare ar putea include erori tehnice, tipografice, sau fotografice. IRIS AG Broker de Asigurare nu garanteaza ca toate materialele de pe site-ul sau sunt corecte, complete sau actualizate. IRIS AG Broker de Asigurare poate face schimbari in materialele/ formularele continute pe site-ul sau în orice moment, fara notificare si fara asumarea unui angajament de actualizare a acestora.

7. Modificarea termenilor de utilizare a site-ului

IRIS AG Broker de Asigurare poate revizui acești termeni de utilizare pentru site-ul sau în orice moment, fara notificare. Prin folosirea acestui site web, sunteți de acord cu versiunea curenta a acestor Termeni si Conditii de utilizare.

8. Legatura cu alte site-uri

Prezentul site poate contine legaturi sau trimiteri catre alte site-uri considerate utile in legatura cu continutul site-ului sau.

In cazul utilizarii acestor legaturi sau trimiteri se vor aplica conditiile generale de utilizare corespunzatoare acelor site-uri.

IRIS AG Broker de Asigurare nu isi asuma nici o raspundere pentru materialele create sau publicate de catre tertii cu care detine un link conector. Orice persoana care decide sa viziteze un alt site conectat de web site-ul IRIS AG Broker de Asigurare, o face pe propriul risc, asumandu-si raspunderea de a isi lua toate masurile necesare impotriva virusilor sau altor elemente distructive.

9. Incalcari ale termenilor si conditiilor

Fara a aduce atingere drepturilor noastre, in cazul in care ati incalcat acesti termeni si conditii in orice fel, putem lua orice masuri pe care le consideram a fi oportune, inclusiv suspendarea accesul la site-ul nostru, interzicerea accesului, blocarea calculatoarelor unde s-a folosit IP-ul dumneavoastra pentru accesarea site-ului, contactarea furnizorului dumneavoastra de servicii de internet pentru a solicita ca acesta sa blocheze accesul la web site- ul IRIS AG Broker de Asigurare si / sau de a introduce o actiune in justitie.

IRIS AG Broker de Asigurare nu raspunde pentru verificarea datelor care ne sunt furnizate prin intermediul formularelor si nu isi asuma nici o responsabilitate catre terte persoane daca acestea au fost comunicate in mod eronat sau sunt neconforme cu realitatea.

10. Limitari de responsabilitate

Informatiile din acest site sunt furnizate cu buna credinta, iar IRIS AG Broker de Asigurare le considera a fi corecte, avand dreptul si autorizarea sa modifice in orice moment continutul si modalitatea de functionare, fara nici un preaviz.

IRIS AG Broker de Asigurare este exonerat de orice raspundere in cazul unor eventuale erori sau inexactitati din continutul acestor informatii datorita unor cauze ce nu ii pot fi imputabile.

IRIS AG Broker de Asigurare nu este responsabil pentru daunele ce provin din eventualele intreruperi, suspendari, intarzieri sau anomalii intalnite la distribuirea serviciului site-ului dependente de furnizarea de energie electrica, de serviciul telefonic, de server sau de proasta functionare a retelei de internet sau din orice alta cauza ce nu depinde de IRIS AG Broker de Asigurare.

Accesand site-ul IRIS AG Broker de Asigurare, utilizatorul isi asuma intreaga raspundere si scuteste IRIS AG Broker de Asigurare impotriva reclamatiilor datorita tertilor, a pierderilor/ daunelor sau raspundere, ce au avut loc sau au fost atribuite in mod direct sau indirect societatii IRIS AG Broker de Asigurare ca si consecinta a utilizarii site-ului sau a neindeplinirii/ nerespectarii prezentelor termene si conditii de catre utilizator.

11. Legislatia aplicabila

Orice cerere cu privire la web site-ul IRIS AG Broker de Asigurare este guvernata de legile statului Roman.

Petitii si solutionarea alternativa a litigiilor

In situatia în care sunteti nemultumit de activitatea prestata de societatea noastra, in calitate de Broker de asigurari, puteti formula o petitie in vederea solutionarii situatiei reclamate.

Petitiile adresate IRIS AG BROKER de ASIGURARE SRL, se pot solutiona prin urmatoarele metode:

  • Pe cale amiabila potrivit Procedurii operationale Cod: IRIS – PO – 01;
  • Prin metode alternative de solutionare:
    • In cazul persoanelor fizice entitatea de soluționare alternativă a litigiilor este SAL-FIN. Petentii pot obine informatii despre procedura SAL de solutionare alternativa a litigiilor de pe site-ul SAL-FIN www.salfin.ro, sau telefonic la numarul 0800 825 627 de relatii cu publicul.
    • In cazul persoanelor juridice solutionarea alternativa a litigiilor se poate realiza prin mediere sau arbitraj.
  • De către instanţele de judecată din România.

Informatii privind procedura de solutionare a petitiilor/ litigiilor sau despre stadiul rezolvarii acestora, se pot solicita la adresa de email iris@asigurador.ro si la numarul de telefon 0722 509 937.

Soluționarea pe cale amiabilă sau prin intermediul metodelor de soluționare alternativă a litigiilor nu limitează dreptul părților de a se adresa instanțelor de judecată abilitate.

 

TOP